fbpx

Do të mbahet Vizz Air Maratona femërore në Shkup

Në organizim të Shoqatës së Sporteve në Shkup, dhe nënë patronazhin e Qytetit të Shkupit, si pjesë e garave promovuese të Vizz Air Maratona e Shkupit 2015, do të mbahet gara e tretë e grave me qëllim: parandalimit të sëmundjeve nëpërmjet ushtrimeve.

Garat e këtij lloji mbahen në shumë vende të botës me qëllim ngritjen e vetëdijes tek gratë për të filluar me aktivitete.

gara do të mbahet më 5 Prill të këtij viti, në Parkun e Qytetit ën Shkup me fillim prej orës 10:30.

Të interesuarat mund të regjistrohen këtu.

Lajme të ngjashme

Back to top button