fbpx

Në referendum do të vendoset për fatin e Qendrës Tregtare

Komuna Qendër dhe iniciativa qytetare “E dua QTQ” filloi me një iniciativë të re për shpallje të referendumit për fatin e Qendrës Tregtare të Qytetit.

Kryetari I Komunës Qendër Andrej Zhernovski dhe udhëheqësit e iniciativës, referendumin e shohin si mënyrë të vetme për të shpëtuar Qendrën Tregtare nga baroku.

Me këtë qytetarët vetë do të vendosin nëse duan që Qendra të mbajë fasadën e vjetër dhe pamjen e vjetër.

Lajme të ngjashme

Back to top button