fbpx

Gërçev: Nje pjesë e vogël e partisë përvetësojë shtetin për vete

Profesori Mirosllav Gërçev për televizionin TV Telma ka deklaruar se kjo qeveri është antishtetërore. Sipas tij një pjesë e vogël e strukturës partiake synon që shtetin ta përvetësojë për vete. Gërçev thotë se për këtë urbanistët duhet sa herë që të jenë azhur ndaj gjërave.

Risto Gushterov thotë se të gjitha organet e shtetit janë të drejtuar kundër qytetarëve duke marrë si shembull rastin e tij në Gjykatës Kushtetuese nga ku për dy vite nuk ka marrë përgjigje dhe as ka ndonjë efekt.

Lajme të ngjashme

Back to top button