fbpx

Çfarë të bëhem?

“Ti bëhu ti dhe mos premto kur je i gëzuar, mos jep përgjigje kur je i mërzitur, dhe mos merr vendim kur je i zemëruar”

Rumi ishte një dijetar poet, jurist dhe teolog mysliman i shekullit 13 nga Persia. Sot e kësaj dite poezitë dhe fjalët e tij mbeten udhërrëfyes spiritual në tërë botën.

Lajme të ngjashme

Shiko edhe
Close
Back to top button