fbpx

LSDM derë më derë me fletushkat “E vërteta për Maqedoninë”

Të rinjtë e LSDM-së përmes ndarjes së fletushkave dhe ekzemplarëve kanë informuar qytetarët nëpër gjithë vendin me projektin “E vërteta për Maqedoninë” e cila përmban informacione për qeverinë kriminale.

“Ekzemplarë të tillë shpërndahen në terren, pazar, shesh, stacionet e autobusit që më burimisht të njihen me komentet e qytetarëve por edhe të prezantohet alternativa“, kanë thënë në LSDM.

Lajme të ngjashme

Back to top button