fbpx

Shkup, ja në cilat rrugë nuk do të ketë ujë

Për shkak të defekteve rrugore në Bulevardin “Boris Trajkovski’ do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë.

Pa ujë do të mbeten zona të larta në Aerdorom dhe Lisiçe të re nga orë 02:00 deri sa të rregullohet defekte.

Ndërprerje të ujit do të ketë edhe në rrugën ‘Ruzvelltova’ nga Bulevardi Aradhet e Partizanëve deri në rrugën Orce Nikollov.

Lajme të ngjashme

Back to top button