fbpx

Kontesti gjyqësor për qendrën tregtare, arsyeja për besnikërinë e Thaçit ndaj Mijallkovit?

Audio incizimi ku lideri i PDSH-së, Menduh Thaçi i tregon besnikërinë deri në vdekje drejtorit të DBK-së, Sasho Mijallkov, sipas burimeve të “Libertas”, nuk është ideologji ose interes i shqiptarëve, por interes personali i Thaçit. Burimet për “Libertas” thonë se prapa besnikërisë deri në vdekje fshihet proces gjyqësorë për dy qendra tregtare në Tetovë që janë në emër të vëllait të Menduh Thacit dhe nga qiratë inkasojmë mijëra euro në muaj.

Spas Libertas, Menduh Thaçi për këtë kontekst gjyqësorë ka kërkuar ndihmën e Mijallkovit. Burimet nuk zbulojnë nëse kontesti gjyqësorë ka mbaruar dhe na favor të kujt.

Sipas Libertas, Thaçi do tu pajtoheshe të hyjë në qeveri edhe vetëm me disa poste drejtorësh vetëm q ë të ju tregojë bashkë partiakëve të tij se është I rëndësishëm për Gruevskin që të mos i ikin në taborin e Ziadin Selës.

Lajme të ngjashme

Back to top button