fbpx

BMW i8 për policinë në Dubai (VIDEO)

Me siguri keni dëgjuar për policinë e famshme të Dubait dhe veturat e tyre të shtrenjta. Policia e Dubait ka vënë në përdorim “BMW i8 Concept”, makina e ëndrrave për shumë njerëz.

Përveç të tjerash Policia e Dubait zotëron edhe disa automjete të famshme, si: “BMW M6”, “Lamborghini Aventador” dhe një “Bugatti Veyron”.

Vlera e automjeteve që zotëron Policia e Dubait kap shifra milionëshe. Po të ndodhte kjo në Londër, me siguri dikush do të ankohej se paratë e taksapaguesve po shpenzohen kot, por jo në Dubai.  Gjithashtu një “Rolls Royce Phanton” është paralajmëruar të vijë këtë javë.

Lajme të ngjashme

Back to top button