fbpx

Besnikëria e një mashkulli

“Besnikëria e një femre shihet kur mashkulli i saj nuk ka asgjë, dhe besnikëria e një mashkulli shihet kur ai ka gjithçka..!”

Marilyn Monroe ishte një aktore, modele dhe këngëtare shumë e njohur nga Amerika. Ajo përflitej të kishte aferë dashurie me presidentin John F. Kennedy. Vdiq në moshë të re 36 vjecare.

Lajme të ngjashme

Shiko edhe
Close
Back to top button