fbpx

Romani i Luan Starovës zgjidhet romani i vitit 2014

Romani “Ballkanbabilonasit” e shkrimtarit, akademik Luan Starova, është fitues i çmimit letrar “Romani i vitit”, për vitin 2014.

Botues i romanit është Akademia e Shkencave dhe Arteve të Maqedonisë (ASHAM).

Romani është zgjedhur sipas votimit të fshehtë, me shumicë votash ne konkurrim me 32 romane të shkruara në gjuhën Maqedonase.

Lajme të ngjashme

Back to top button