fbpx

Tetova vazhdon të jetë qyteti më i ndotur në Maqedoni

Ndotja e ajrit ditën e sotme vazhdon të jetë  në nivel shumë të lartë në qytetin e Tetovës dhe qytete të tjera në Maqedoni.  Grimcat PM10 në qytetin e Tetovës arrin 241 mikrogram në një metër kub.

Në Shkup niveli i ajrit të ndotur mbetet ende shumë i lartë.

 

TEtova ajri i ndotur

Lajme të ngjashme

Back to top button