fbpx

Grafitet për “bombat” përhapen nëpër qytete të Maqedonisë

Afera e përgjimeve dhe keqpërdorimet që dëgjohen nga zyrtarët qeveritarë dalin në sheshe në formën e grafiteve të shkruara në shumë hapësira publike.

Në shumë qytete në Maqedoni në hapësirat publike shkruhen grafite të ndryshme me porosi për qeverinë dhe citate nga bisedat e përgjuara.

Struga Kërcova dhe Shtipi i tregojnë Gruvskit se është gati për të rënë. Në Kavadar ironizohet me numrin e lartë të të përgjuarve dhe shkruajnë” viktimat në duart e Gruevskit dhe Mijallkovit”.

Lajme të ngjashme

Back to top button