fbpx

Ora e planetit tokë do të shënohet edhe në Maqedoni

Maqedonia për të gjashtin vit me radhe do t’i bashkohet në shënimin e orës së planetit tokë. Ky është aksioni në të cilin bashkohen 162 vende.

Aksioni ka karakter ekologjik dhe ka për qëllim që të dërgojë sinjale dhe porosi se e ruajmë planetin dhe e mbrojmë atë.

Shënimi i orës së planetit tokë do ët jetë më 28 mars në orën 20.30 minuta  sipas orës lokale kur do të shuhen dritat për 60 minuta.

Estrada maqedonase do t’i bashkëngjitet aksionit.

 

Lajme të ngjashme

Back to top button