fbpx

Protestë në Koçani kundër matematikës në maturën shtetërore

Nxënësit e shkollës së mesme në Koçani “Lupço Santov” të enjten për herë të dytë protestuan me kërkesën që matematika të mos jetë lëndë e obligueshme për provimin e maturës.

Nxënësit protestuan në mënyrë të qetë në Parkun e Revolucionit, e deri në Qendrën tregtare të qytetit dhe anasjelltas.

Sipas informatave që mbrëmë bëri të ditur ministria e arsimit, matematika mbetet lëndë e obligueshme për maturën, edhe përkundër protestave.

e2514efc12d4fe082fdc20ab2f336dc3_XL

Lajme të ngjashme

Back to top button