fbpx

Urdhër për pjesëmarrje në tubimin e VMRO-së

Në tubimin e VMRO-DPMNE-së që do të organizohet të dielën në sallën Boris Trajkovski është dhënë urdhër që pjesëmarrja të jetë e obligueshme në Shkup.

Banorët e disa qyteteve ankohen se është dhënë urdhër që të gjithë të punësuarit të jenë pjesëmarrës në tubim dhe se është siguruar edhe transporti me autobus për ardhje dhe kthim nga tubimi.

Ky urdhër është dhënë për të gjithë të punësuarit në administratë.

11006451_10203640650125550_1116872076603581470_n

Lajme të ngjashme

Back to top button