fbpx

LSDM: Do të publikojmë pazarin me votat e maqedonasve në Kërçovë

Prezantimi i materialeve nga përgjimet do të bëhet në qytete të ndryshme të Maqedonisë që sipas opozitës tregojnë funksionimin kriminal të qeverisë. Në këtë mënyrë sipas LSDM-së. ‘të vërtetën për Maqedoninë” do të mund ta dëgjojnë më shumë njerëz.

LSDM-ja është e vendosur që qytetarëve të Kërçovës të u tregojë se si është bërë pazari me votat maqedonase dhe si qeveria e ka shitur Kërçovën për votat në Shkup, Prilep dhe Manastir.

 

Lajme të ngjashme

Back to top button