fbpx

Del në rrugë makina pa shofer (VIDEO)

Mercedes nxjerr në rrugë makinën pa shofer. Kjo është një makinë e cila ka një luks të paparë dhe është në ngjyrë të argjendë.

Makina supermoderne F015 është pikasur për herë të parë në rrugët e San Françiskos në SHBA.

Lajme të ngjashme

Back to top button