fbpx

Dieta e ananasit, -4 kilogram në 3 ditë, lufton edhe celulitin

Behet fjale për një dietë te thjeshte dhe njëkohësisht te shijshme, por qe ka një efekt drenues dhe tonifikues. Merita e këtij fryti ekzotik është aftësia e tij për te kundërshtuar mbajtjen e ujit ne inde.

Me fjale te tjera, përveçse te bën te biesh ne peshe, kjo dietë është njëkohësisht edhe dezintoksifikuese.

Sipas caffeinamagazine, kjo dietë parashikon vetëm 1300 kalori ne dite, por ajo nuk mund te ndiqet për me shume se tre ditë. Gjate kësaj kohe ajo do te çojë ne ulje ne peshe dhe shfryrje abdominale por jo vetëm. Ne secilën prej tre ditëve duhet te marrim dy kilogram ananas, 100 gram peshk ton, si dhe fruta dhe zarzavate. Me poshtë është një skeme dietetike:

Mëngjesi: 150 gram kos, ananas me feta dhe katër arra.
Mes-haje: ananas ne feta dhe katër bajame.
Dreka: 100 gram ton me sallate krudo dhe ananas me feta.
Mes-haje: ananase feta dhe katër bajame
Darka: 150 gram kos pa yndyre, ananas me feta dhe katër arra.
Mes-haje: ananas me feta dhe katër bajam

Lajme të ngjashme

Back to top button