fbpx

Forumi i patriotëve kërkon falje në emër të VMRO-së

Forumi i patriotëve ka deklaruar se në qoftë se konfirmohet vërtetësia e inçizimeve të opozitës ku dëgjohen kërcënime, nënçmime, gjëra të pahijshme dhe të thëna tjera vullgare nga funskionarë dhe antëtarë të lartë të VMRO-së, ndjen përgjegjësi morale dhe humane që publikisht t’i kërkojë falje çdo individi, etnikumi, shoqërie, partie dhe gjithë subjektet e mbetura që gjatë qeverisjes së kësaj strukture të VMRO-së u është prekur nderi, reputacioni dhe dinjiteti.

Lajme të ngjashme

Back to top button