fbpx

Oer: Gjendje politike në Maqedoni është shqetësuese

Ambasadorja franceze në Maqedoni Lorens Oer, e ka vlerësuar gjendjen politike në Maqedoni si shqetësuese, por kjo gjendje sipas saj, nuk duhet që t’i pengojë qytetarët që të trajtojnë problemet e vërteta.

“Nuk them se gjendja politike nuk është problem i vërtetë, megjithatë ekzistojnë edhe punë të tjera që kanë të bëjnë me ardhmërinë e vendit dhe njëra ndër ta është ambienti jetësorë”, th Oer.

Ajo deklaroi se një ndër punët e rëndësishme është që tu mundësohet mediumeve që të jenë transparente dhe të punojnë në kushte normale.

Lajme të ngjashme

Back to top button