fbpx

Policia kontrollon një pjesëtarë të sigurisë së Zaevit

Njëri nga pjesëtarët e sigurisë së liderit të LSDM-së, Zoran Zaev, dje është kontrolluar nga zyrtarët policor në afërsi të Qendrës tregtare në afërsi të hotelit “Hollidej In”. Dëshmitarët rrëfejnë për Fokus se policia ishte e organizuar dhe ka pasur dhjetëra polic që krijoi përshtypjes se aksioni ishte që më parë i përgatitur me qëllim që të ndalohet turpëroja e Zaevit.

Kontrolli ka ndodhur pas rrëfimit të Zoran Zaevit në Prokurori për akcionin “Puc” dhe koincidon me paraqitjen për sulmin ndaj deputetit Amdi Bajram i cili deklaroi për mediat pro qeveritare se dikush e ka sulmuar në Qendrën tregtare dhe më pas është dërguar në spital.

Ai hapatas deklaroi se sulmuesi është nga sigurimi i Zaevit.

Lajme të ngjashme

Back to top button