fbpx

Kur je përballë meje…

“Kur je në pyll, bëhesh njësh me të.
Kur je në shi, bëhesh pjesë e tij.
Kur është mëngjes, mëngjesi je edhe ti.
Kur je përballë meje, bëhu pjesa e shpirtit tim!
Plotësisht.”

Nga libri “Kafka on the shore”

Haruki Murakami është një shkrimtar dhe përkthyes nga Japonia. Romanet e tij reale dhe ata fiksionale janë shpërblyer me çmime të shumta, ndër to dhe çmimi Franz Kafka.

Lajme të ngjashme

Shiko edhe
Close
Back to top button