fbpx

Shilegov u bënë thirrje funksionarëve të VMRO të lirohen nga kompromiset e dhunshme

Zëdhënësi I LSDM-së, Petre Shilegov, pas informacionit se VMRO-DPMNE kushtëzon lojalitetin e deputetëve të saj nëpërmjet shumave të parave deklaron se marrëveshja e detyruar me dhunë është marrëveshje që mund të prishet.

“Për këshilltarët, deputetët, ministrat dhe funksionarët e emëruar nga VMRO-DPMNE një rekomandim të drejtë: Marrëveshja e nënshkruar me dhunë është marrëveshje që prishet. Lirojeni veten tuaj nga mënyra e tillë e jetesës”, shkruan Shilegov.

Lajme të ngjashme

Back to top button