fbpx

Së shpejti do të mbahet festivali Prizreni MusicFest

Këngëtari Eli G pas organizimit të Shkodra Fest tani do të organizoj një tjetër eveniment por kësaj radhe në Prizren në bashkëpunim me televizonin Opinion tv.

Ky eviniment do të jetë mbarë kombëtarë dhe tashmë po bëhen pergatitjet e para për të hapur regjistrimet.

Pas suksesit te Shkodra Fest tashmë edhe Prizreni do te ketë një eveniment muzikore.  Ky event do të  zgjas 3 muaj. /Portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button