fbpx

Pritet dënimi për Interin dhe Romën

Inter dhe Roma nuk i kanë punët mirë për shkak të shkeljeve të rregullave të Fair-Play Financiar (FFP). Për këtë Neroazzurrët dhe Giollorosët pritet të dënohen nga UEFA, raporton Goal.com.

FFP kërkon nga klubet, që gjatë periudhës trevjeçare mes 2004-201, t’i kufizojnë shpenzimet në mënyrë që mos të regjistrojnë humbje prej më tepër se 30 milionë euro.

Kurse, këtë kanë dështuar ta bëjnë Inter e Roma. Andaj, sanksionet mund të jenë të ashpra nga kufizimi në skuadër e deri tek ndalesa e përforcimeve

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close