fbpx

Egoja e një mashkulli…

“Egoja e një mashkulli është po aq e brishtë sa zemra e një femre”

 

Thënie nga Elizabeth Woolridge Grant e njohur më mirë me emrin e artit si Lana Del Rey, është këngëtare dhe një tekstshkruese amerikane.

Lajme të ngjashme

Back to top button