Mbrëmë janë vjedhur 200 mijë denarë nga barnatorja “Zegin”

Mbrëmë janë vjedhur 200 mijë denarë nga barnatorja “Zegin”, në lagjen Taftalixhe në Shkup, nga dy persona të maskuar njëri prej të cilëve ishte i armatosur.

Siç njofton policia, plaçkitësit kanë hyrë në barnatore në ora 21 dhe duke iu kërcënuar punëtores i kanë marr parat dhe kanë ikur.

Lajme të ngjashme

Back to top button