fbpx

43 mijë euro paga mujore nga Beogradi për serbët në Kosovë

Ministri serb i Punës Aleksandar Vulin po vazhdon të sillet sikur të ishte ministër serb për Kosovën, post ky që e mbante më herët në Qeverinë e Beogradit.

Ai sot në B92, ka thënë se Serbia vazhdon të përkujdeset e të ndihmojë serbët në Kosovë.

“Për këtë qëllim Serbia çdo muaj paguan 43 mijë rroga nga buxheti i saj për njerëzit që punojnë në Kosovë”, ka thënë ai dhe ka shtuar se shteti serb brengoset edhe për serbët që nga Kosova ishin ikur bashkë me ushtrinë e policinë e të cilët ai i quan “të shpërngulur interno”.

“Këta njerëz nuk janë harruar”, ka thënë ai.

Vulin nuk ka treguar se cilat kategori pune i paguan i Serbia për serbët në Kosovë, ndërsa nuk dihet nëse këta persona marrin pagë edhe nga buxheti i Kosovës.

Lajme të ngjashme

Back to top button