fbpx

( Video) Fazliu: Nurhan Izairi bashkautorë në helmimin e shqiptarëve të Pollogut

Deputeti i PDSH-së, Bekim Fazliu në fjalimin e tij në mbledhjen e Parlamenti, foli për problemet e me të cilën ballafaqohet Maqedonia duke konsideruar mungesën e perspektivës, bllokomi i proceseve integruese, mungesa e lirisë dhe diskriminimi i shqiptarëve si problem më të mdha me të cilën ballafaqohet sot vendi.

“Ne nuk duhet t’i harrojmë çështjet që kanë të bëjnë me shqiptarët edhe pse në mesin tonë ka të atillë që punojnë dhe veprojnë vetë ata me kokë të ftohtë. Haruam gjuhën, harruan përfaqësimin e drejtë dhe shumë çështje tjera”, tha Bekim Neziri.

Nga foltorja  e parlamentit, Bekim Neziri pyet ministrin e ekologjisë, Nurhan Izairin se pse bëhet bashkautor në krimin kundër shqiptarëve që bashkë më ndotësin Jugohrom mbysin shqiptarët?

Lajme të ngjashme

Back to top button