fbpx

Një njeri i cili…

“Njeriu që nuk lexon libra nuk ka kurrfarë përparësie krahasuar me njeriun që nuk di të lexojë”

Samuel Langhorne Clemens (30 nëntor 1835 – 21 prill 1910), i njohur me emrin e tij Mark Twain, ishte një autor dhe humorist amerikan. Ai është më i njohur për romanin e tij “Aventurat e Tom Sawyer”.

Tags

Lajme të ngjashme

Një koment

Back to top button
Close