fbpx

Shoqata e Gazetarëve ndau çmimet vjetore për gazetari hulumtuese

Mbrëmë në klubin e gazetarëve, në shënimin e 69 vjetorit të ekzistimit, Komisioni ka ndarë dy çmimet vjetore për vitin 2014.

Fituesi i çmimit “Krste Misirkov” për arritjet jetësore i është ndarë gazetarit Eroll Rizaov, ndërsa fituesit e çmimit “Jashar Erebara” për gazetari hulumtuese gjatë vitit 2014 janë, Sashka Cvetkovska, Vllado Apostollov, Meri Jordanovska dhe Mende Mlladenov.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close