fbpx

Cilët janë personat e fuqishëm?

“Nuk është i fuqishëm ai që ka fuqi trupore, i fuqishëm është ai që frenon veten kur zemërohet.”

Thenie nga themeluesi i fesë Islame dhe profeti i fundit në botë, profeti Muhamed a.s

Lajme të ngjashme

Back to top button