fbpx

Plenumi studentor: Nuk i besojmë Qeverisë

Prolongimi i ligjit për arsim të lartë i cili parashikon testim ekstern për studentët nuk është zgjidhje e problemit. Studentët mbeten me qëndrimin se ligji duhet të tërhiqet.

Ato propozojnë që Plenumi i Studentëve plotësisht të kyçet në përpunimin e një ligji plotësisht të ri.

Për sot ato kanë paralajmëruar se do të kenë takim në rektorat me përfaqësuesit e qeverisë.

Studentët e Plenumit thonë se nuk frikohen nga aksioni më i ri i qeverisë dhe partisë në pushtet e cila nga anëtarët kërkon indekse që të numërojë nëse janë më shumë nga Plenumi studentor.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close