fbpx

Microsoft prezanton HoloLens, kompjuterin më të fuqishëm holografik (VIDEO)


Microsoft prezantoi platformën e re Windows Holographic. Për të realizuar fuqinë e plotë të platformës Windows-Holographic, ata prezantuan një pajisje të re koke e quajtur HoloLens.

HoloLens ka okular holografik për të shikuar përmes saj.

Ajo ka CPU dhe GPU të fuqishme.

Ajo ka tinguj hapësinor.

Sensorë të avancuara.

Njësi për përpunim holografik.

Ajo do të jetë e disponueshme në Windows 10. Për këtë platformë nuk ju duhet asnjë tel, as telefon, asnjë lidhje me kompjuter për ta përdorur.

Videoja në vijim tregon se si në të vërtetë do funksionon kjo pajisje.

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close