fbpx

Dy Plenumet do të shkojnë në takim me MASH

“Plenumi studentor” do të ketë përfaqësuesin e tyre në takimin ndërmjet grupit punues në Ministrinë e arsimit dhe shkencës dhe Universitetit Shën Kirili dhe Metodi që do të mbahet në Rektoratin e Universitetit në orën 16.

Përveç studentëve, përfaqësues do të ketë edhe nga :Plenumi I profesorëve”.

Përfaqësuesit e studentëve do të jenë Ivana Tufegçiq dhe Stefan Vidikov.

Nga Plenumi i Studentëve” kërkojnë ligj të ri për asrimin e lartë.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close