fbpx

Sekretariati për implementimin e MO shpall konkurs për 154 punësime

Sekretariati për implementimin e Marrëveshjes së Ohrit ka publikuar konkurs për punësimin e 154 punësime të reja. Pjesa më e madhe e tyre do të punësohen si referent për strategji, ndërkaq paga për këtë pozicion është 13.140 denarë për muaj.

Në pozicionin bashkëpunëtor i ri për strategji do të punësohen 49 persona, të cilët do të paguhen me pagë mujore prej 20.961 denarë dhe një zyrtar si referent i pavarur për strategji, që do të punojë për pagë prej 15.663 denarë.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close