fbpx

Shkup, ekspozitë e Engjëll Berisha-s

Qendra Informative Kulturore – Shkup është nikoqire e ekspozitës së piktorit Engjëll Berisha e organizuar nga Ambasada e Kosovës në Shkup për nder të shtatë vjetorit së Pavarësisë së Kosovës, në sallonin Imperial 2 sonte në orën 20:00.

Engjëll Berisha i lindur në Londër, në vitin 1993. Punon dhe jeton në Prishtinë ku dhe studion pikturën në Universitetin e Prishtinës, në Fakultetin e Arteve, në klasën e prof. Zake Prelvukaj. Po ashtu punon si gazetar i kulturës në “Klan Kosova Tv”. Ekspozitat e fundit kolektive përfshijnë Globalization Icas ku dhe fitoi çmimin “Merit Award for abstract”, po ashtu në Fides Award fitoi çmimin “Piktura Më e Mirë”.

Lajme të ngjashme

Back to top button