fbpx

“Kërcënimi” me luftë i Pendarovskit, manipulim monstruoz i mediave proqeveritare

Portali në pronën e Latasit, Media.mk, publikoi gënjeshtër monstruoze, të cilën pastaj e publikuan mediat tjera proqeveritare, në lidhje me Pendarovskin.

Titulli i teksti është: “Pendarovski: Ose në qeveri, ose luftë qytetare!!!” Në këtë mënyrë të shkruar do të duhet të ishte citim direkt nga Pendarovski por kjo është larg nga e vërteta. Pendarovski nuk ka dhënë deklaratë të tillë.

“Analiza” e portalit thotë se Pendarovski pas pjesëmarrjes në Alsat-M ka thënë se qëllimi kryesor i opozitës paska qenë “shkaktim të konfliktit të rëndë qytetar dhe etnik përmes qytetarëve maqedonas, i cili, për qëllim kryesor, do ta merrte dhunshëm pushtetin nga ana e LSDM-së pa pasur nevojë për t’i fituar zgjedhjet.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close