fbpx

Aktivist të VMRO-DPMNE kërkojnë indekset e studentëve?

Disa student nga Shkupi janë lajmëruan në redaksinë e A1on dhe kanë treguar se nga shtabet  VMRO – DPMNE-së, u paraqiten studentëve dhe i shënojnë numrat e indekseve.

Siç thonë studentët kjo bëhet me qëllim që të dinë numrin  e saktë të studentëve përkrahës të partisë në pushtet për të thënë se Plenumi I studentëve dhe zona autonome nuk kanë përkrahjen e shumicës së studentëve.

Lajme të ngjashme

Back to top button