fbpx

Këshilli i gjykatësve shprehet i shqetësuar pas publikimit të përgjimeve

Lidhur me prezantimet e  fundit të LSDM ku vërehet ndikimi i drejtpërdrejtë i partisë qeverisëse në pushtetin gjyqësore, Këshilli i gjykatësve të Maqedonisë shprehet se është i shqetësuar dhe konsideron se është e pashembullt që gjykatësit të vendosen në pozitë që në mënyrë publike të mbrohen nga presionet.

Në komunikatë thuhet se bordi drejtues i Këshillit të gjykatësve ka vendosur që të dëgjojë mendimin dhe të konsolidojë qëndrimet e të gjitha gjykatave dhe më pas të dal më një qëndrim konsistent.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close