fbpx

Hulumtim: Në Maqedoni çdo javë humb jetën nga një punonjës

Bilanc i zi, çdo javë nga një punonjës humb jetën në vendin e punës në Maqedoni.

Këtë e tregojnë hulumtimet e bëra nga organizatat civile të cilat promovojnë standarde për siguri dhe shëndet gjatë punës.

Në vendet e rajonit në mënyrë identike sikur tek ne, bujqësia, ndërtimtaria, por edhe administrata janë vende pune ku regjistrohen më së shumti lëndime gjatë orarit të punës.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close