fbpx

Dropbox e bënë më të lehtë të ngarkoni në iOS 8

Është shumë më e lehtë të ngarkoni të dhëna në Dropox tashmë, në qoftë se përdorni një iPhone apo ndonjë iPad që ka iOS 8.

Përditësimi i fundit ka shtuar një mundësi më të lehtë për ngarkimin e fotove dhe videove, ku ju lejon direkt të ngarkoni të dhënat e juaja, vetëm shikoni ku është butoni “Add Files” (Shtoni skedarë) dhe zgjedhni se çfarë duhet të ruani.

Gjithashtu ju mund ti ngarkoni filet PDF, është një përvojë si në uebfaqën e DropBox./Indeksonline/

Lajme të ngjashme

Back to top button