fbpx

Studentët grumbullohen tek fakulteti arkitektonik për të shpallur zonë autonome

Me moton “ ne jemi arkitekt të arsimimit tonë”, studentët e fakultetit arkitektonik në Shkup sot kanë shpallur zonë autonome ashtu siç benë studentët e fakultetit filologjik, drejtësisë dhe ai i makinerisë.

Para fakultetit ka prani të forcave policore ndërsa studentët kanë filluar të grumbullohen në oborrin e fakultetit. Ata presin përkrahje masive nga studentët e tjerë të cilët pritet që të vijnë çdo moment.

Lajme të ngjashme

Back to top button