fbpx

CIA druhet se Rusia po shkakton përmbytje dhe thatësirë

Shefat e CIA-s druhen se vende si Rusia apo Koreja e Veriut janë në gjendje të shkaktojnë luhatje të motit.

Një akademik i njohur, profesor i Alan Robock në Rutgers University tha se CIA mendon se Rusia mund të shkaktojë fatkeqësi natyrore.

Profesori është mes shumë akademikëve që mendojnë se me teknikat e gjeo-inxhinierisë mund të modifikohet moti.

Por ai thotë se këto teknika mund të përdoren për të luftuar ndryshimet klimaterike.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close