fbpx

Bejli: Maqedonia duhet të përmirësojë imazhin e parlamentit

Ambasadori i ri amerkan në Shkup Xhes Bejli gjatë takimit që pati me kryetarin e parlamentit Trajko Velanovski, kërkoi që të përmirësohet imazhi I parlamentit të Maqedonisë.

i sapo zgjedhur i SHBA-ve në Shkup, Xhes Bejli në një takim me kryetarin e Parlamentit të R.M. dha një mesazh për përmirësimin e imazhit të Parlamentit të Maqedonisë.

“Është me rëndësi të ndërmerren masa për përmirësimin e imazhit të përgjithshëm të Parlamentit dhe të shtetit, dhe për këtë është e nevojshme ekzistimi i dialogut për zgjidhjen e problemeve”, e porositi Bejli, Velanovskin.

Lajme të ngjashme

Back to top button