fbpx

Mos pusho kurrë … !

“Vetëm duke imagjinuar mënyrën tënde të të folurit, më qetëson. E më bën të lumtur. Më rrjedh nëpër trup si një ilaç, duke gurgulluar brenda meje. Mos pusho ! Mos pusho
kurrë … !”

David Grossman – është një autor izraelit. Librat e tij janë përkthyer në më shumë se 30 gjuhë, dhe kanë fituar çmime të shumta.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close