fbpx

Këshilli i gjyqtarëve nesër do të shqyrtojë “bombat”

Këshilli i gjyqtarëve në mbledhjen e nesërme të Këshillit drejtues do t’i hap të gjitha çështjet që dalin nga incizimet e prezantuara nga LSDM-ja të cilët tregojnë për presionet dhe kontrollin e funksionarëve të qeverisë ndaj gjyqësorit, shkruan Novatv.

Portali ka marrë informacionet pa pyetjes së shtruar: A mendon Këshilli se është dëmtuar dinjiteti dhe imazhi i gjyqësisë dhe se çfarë aktivitetesh do të ndërmerren që të ndriçohen akuzat për kontrollin direkt të qeverisë ndaj gjyqësorit.

Lajme të ngjashme

Back to top button