fbpx

Pse stuhitë marrin emrin e një gruaje

“Mos bjer në dashuri me një femër si unë.
Unë do të çoj në muzetë, parqet dhe monumentet,
dhe do të të puth në çdo vend të bukur,
në mënyrë që kur të puthësh dikë tjetër më pas
shija e këtyre puthjeve do të jetë një plagë.
Unë do të të shkatërroj në mënyrën më të bukur.
Dhe kur të lë, më në fund do të kuptosh,
pse stuhitë marrin emrin e një gruaje. “

Caitlyn Siehl – shkrimtare nga SHBA, ajo është studente në Rutgers University dhe studion gazetarinë.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close