fbpx

Sot mbahet testimi ekstern

Nxënësit e shkollave të mesme, viti i tretë dhe i katërt, të cilën nuk iu nënshtruan testimit ekstern, në periudhën prej datës 26 deri më 30 janar,  do të testohen prej sot, ka bërë të ditur Ministria e Arsimit dhe Shkencës.

Testimi do të realizohet sipas orareve të publikuara në faqen e internetit:  prasanjaeksterno.dic.edu.mk.. Rezultatet do të shpallen më datën 23 shkurt të vitit 2015.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close