fbpx

Studentët kërkojnë që takimi me përfaqësuesit e qeverisë të mbahet në universitet

Para fillimit të takimit të grupeve punuese të paralajmëruara për sot të iniciuara nga Minsitia për arsim dhe shkencë, Plenumi i Studentëve mbanë qëndrimin se përfaqësuesit e qeverisë duhet të vijnë në hapësirat e universitetit.

“Ne nuk shohim arsye se pse përfaqësues të Qeverisë apo Ministrisë nuk mund të vijnë në Universitet. Kjo nuk do të thotë takimi të jetë në një zonë autonome, mund të jetë në çdo fakultet, bibliotekë Universitare, Rektorat, por para se gjithash mund të mbahet në konviktin “Goce Delçev”, i cili më së miri e reflekton kujdesin për arsimin e lartë”, thuhet në njoftimin e Plenumit Studentor.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close